Synchroniseren Microsoft Office OneNote op een iPad?

Microsoft Office setup applicaties zijn geproduceerd voor de klant met diverse comfort, ongeacht of ze het leuk om er te geraken op hun pc of op een iOS-gadget. Een dergelijke toepassing van de Office setup winstgevendheid suite is, OneNote dat cliënten in aanmerking komt voor blocnotes en gebieden op Microsoft Onedrive vanaf uw Android of iOS gadgets. U kunt tal van verschillende opdrachten te voeren, maar voor dat u een actieve lidmaatschap van oprichten, zodat u kunt downloaden en de applicatie te werken aan introduceren nodig.

Anders dan het installeren, als u het Office setup OneNote te synchroniseren met uw iPad vanaf uw pc, ervoor zorgen dat u een actieve account op www.office.com/setup. In het geval als u niet beschikt over een actieve account office.com/setup op dat punt te maken van uw account en voer uw Office setup productcode in het veld om het account te krijgen.

Als je klaar bent, volg dan de onderstaande methode in te voeren Microsoft Office setup OneNote op uw iPad.

Stappen te installeren en te synchroniseren Office com setup OneNote op iPad

  1. Tik op App Store om het te lanceren
  2. Blader naar Microsoft Office OneNote te downloaden en druk op het zoekpictogram om keus te hebben
  3. Tik op OneNote icoon en ga om het te downloaden
  4. Tik Get it
  5. Als een licentie en overeenstemming wordt weergegeven, tik op het vakje te markeren en te verlenen voor de installatie
  6. Nu, tik op het pictogram Office setup OneNote op te starten op het scherm
  7. Gebruik uw accountgegevens in verband met office.com/setup of Microsoft-account om in te loggen
  8. Volg de aanwijzingen en synchroniseren OneNote gegevens van uw PC met uw iPad of een iOS-apparaat

U hebt gesynchroniseerd OneNote met uw iPad. U kunt nu effectief openen en aantekeningen te maken, zelfs als u het maken van de meeste van uw excursie of tijdens ion feestdagen van de werkomgeving. OneNote op de iPad biedt u de mogelijkheid om aantekeningen te maken altijd en overal.

Leave a Reply